Det finns skönhet i flodens silversånger.

BÖGIG GIF YEAH

NJURSTEN

Bjuder på en ofattbart snygg bild på mig. Jag är nyvaken och äter själv i soffan och Gelle sitter vi mitt köksbord och dricker oboy.
STELLA, om du läser detta vet du att jag drömde om dig inatt. Du ville låna Gelles hund Zigge för att ha sällskap på ditt café...

"Se på dig själv, ska man se ut sådär?"

[Den ständiga rädslan att bli påkommen]
Tog en såndär sexig bild på mig själv och ja, kameran fokuserar verkligen på mitt ansikte. Jag vet.
Jag har en klänning på mig, den är svart (tro det eller ej) och nu beger jag mig till Gelle. Vi ska ha hetfetzt ikväll osv. Saknar Jockebög och Icefag. Mest Icefag.
Adjö

I see my life pass before my eyes.

Jag borde vara glad, jag vet inte. Jag klarar inte av mig själv längre, jag vill inte. Jag mår bra med dig och henne. Åh, jag vet inte, jag vill må bra. Jag vill kklara av vardagen och nä. Fan. Mor tycker jag behöver hjälp och jag tror hon egentligen tycker jag är misslyckad. Fint.

bob hund

Skaffa mig förresten en Bob Hund tidslinje. WOH. Fett alltså (hatar tidslinjen).

PIZZA

Ska äta pizza med Gelle, wine och annat kul.
PUSS

I'm going cold / The scars of your love


Är lagom ledsen, känner mig lagom ensam och saknar honom för mycket.
Julafton. Jag vill försöka uppskatta julen, som förr. Sms och Gelle gjorde min julafton, lösögonfransar och bok.
Fan. Nu kommer det igen, jag hatar att sakna honom. Jag hatar att han inte är här. Åh, fan. Jag saknar Gelle. Henne med. Jag har i alla fall en yellow submarine.
Tack Gelle, för en fin julafton med dig (när inget annat verkade fungera).

Jag skulle byta plats med vem som helst.

Joakim är på Öland och jag är här, i mitt rum, jag sitter i min säng, under mitt svarta täcke. Jag ska vara öppen, nu och här, äckligt öppen, farligt öppen, men jag vill skära bort mina jävla känslor igen. Bara känna befrielsen, kontrollera mig själv som förr. Jag försöker tänka på annat, även fast jag vill vet jag att jag inte ska och jag borde inte. Åh, min pappa. Jag orkar inte, jag känner mig så jävla dålig nu. Bestämmer jag för mycket? Säg emot istället jävla pussy. Ta plats.
Fy, julafton. Jag orkar inte, vill ha Joakim här och Gelle, Joakim och Gelle, vin, alkoholfritt vin som vi brukar. Åh. Ingen jävla julafton. Allt är så jävla falskt ändå.

Men jag är förlorad i kriget med mig själv.

Känslor tar över och jag har ingenstans att ta vägen. Jag vill inte gå hem på kvällen, jag känner inget behov av att träffa mina föräldrar längre och jag saknar att sakna min mamma. Jag är rädd för julafton, jag är rädd för alkoholen (hjälp mig, hjälp mig). Han lämnar i ett par dagar och jag saknar honom redan. Jag vill ha honom nära, han är trygghet och värme. A och J gör mina dagar, ensamheten kommer krypandes på kvällen och jag försöker skaka bort den och inse att de finns.
Jag är förvirrad eller bortappad i mig själv [kriget med mig själv]. Snälla, säg någonting, du är bra, du är bäst, jag klarar mig inte utan dig. Jag klarade mig knappt de där månaderna, jag var på väg.

Mange ger dig allt du vill ha

Mange bjuder på denna vackra bild och Gelle är då i bakgrunden. Snyggt.
Snart är det fetfezt hos Joakim (egentligen inte) och sen träffa Frida, senare till Gelle för att ha mer fetfezt med henne, Otto och Joakim. Gött alltså, har sänkt mig i allt i skolan. Men lix, vad fan jag höjer mig nästa år. Är på sjutk jävla bra humör för det är lov nu och alla är så satans jävla gulliga. Åh, fan. Saknar Ismannen och är på Island och nä han kommer hem 9 januari.
Byeye

Yesterday away from you, it froze me deep inside.

Det är jul och jag tror vi har varit vi i tre månader.
Kärlek gör ont och skadar samtidigt som det är något utav det finaste som finns. Joakim är kärlek, han är något utav det finaste som finns och jag blir galen. Jag kan inte sätta ord på mina känslor. "Jag älskar dig så mycket att inga ord i världen kan förklara det jag känner för dig".
Jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag blir trött på att jag är endast 15 år. Jag är säker, jag är så satans jävla säker på honom. Han ser mig. Jag vill vara med honom, jag vill vara med honom alltid och alltid och alltid. Det är vad som gör kärlek så smärtsamt, saknad.
Förövrigt är Gelle den finaste vännen man kan få, jag vet inte alls.

Som ett efterlängtat mongobarn.

Trött, ledsen och stressad. Älska mig snälla. Trösta mig själv med Markus Krunegård och sms av Gelle. Joakim gör mig varm som ingen annan och jag låter mitt ego ta över, ångrar mig och tar tillbaka. Jag visar det och skäms inte, han vet det och han bryr sig. Jag försöker lära mig av mina misstag och vill ta hand om mig själv nen klarar det knappt.

Do you cry out in your sleep?

Bakade pepparkakor med Gelle och Ottos mor igår. Otto och Joakim spelade musik och annat kul.
Klockan blev 21.25 och jag och Joakim tog bussen hem, tittade på Paranormal Activity även fast ingen utav oss egentligen ville se den. Trevlig dag, trevlig dag.
Allt är tydligen lugnt mellan mig och Tim nu, hon bad om ursäkt och jag känner mig inte alls lika ensam. Det är dock fortfarande förvirrande för mig.
Adjö bogs.

Asleep for days

Åker till Ikea med Gelle och min far. Ytterst trevligt, inatt sover jag hos Joakim.

All dry and English slow.

Jag är på sjukhuset, väntar och oroar mig. Jag är så jävla säker, jag är så sjukt jävla säker. Cancer. Åh, jag vill inte ens. "Kolla upp dig istället älskling, så slipper du oroa dig", nej du förstår inte älskling. Jag är ju så jävla säker, det är något fel. Jag är trött och jag kan sova het länge som helst, jag blir inte piggare. Trodde ett tag i morse att allt var bra, att det skulle bli som vanligt igen, men jag antar att det är så, att våga hoppas på något fint är att skjuta sig i huvudet. Fan, jag trodde att jag skulle bli lycklig, eller lyckligare. Jag behöver bara er, inga andra. Jag orkar inga andra.

Idioti och romantik, men jag kan skilja på svin.

Jag har en unik besökare. JAG är så jävla fet, mh, så tuff.<3

RSS 2.0