Här kommer solen.

Det är sol och varmt. Jag är satans glad, trots att jag ska äta en cheeseburgare idag.
Idag när vi haft rast så har vi kastat stearinklumpar i Gelles urrigning, förra året var det cheerios vi kastade. Så satans kul.
Åh, jag är så glad. Jag vet inte. Sol. Hejdå.

It is time for you to let go.

#21 Äta varsin hel cheeseburgare.
Ja, imorgon är nummer 21 avklarat. Både jag och Gelle är vegetarianer, vilket gör hela saken mycket svårare.

Jag har nya skor som Gelle tvingade mig att köpa och jag är s¨ååååå glad och hon var som en stolt mamma...

Skadekontroll

TRÖSTSHOPPA STÅR DET PÅ PLANERINGEN. SKA GÖRA EN LISTA PÅ SAKER ATT GÖRA INNAN 2012 TAR SLUT OCH VI DÖR, PRECIS SOM CLARA OCH MATHILDA. TACK FÖR DA TIPS.
Hallå jag ska till ullared (mhm, you heard me lix) på lördag om allt blir som planerat.
Behöver lix billiga saker lix
  • TROSOR (mhm)
  • SMINK (mhm, puder mhm)
  • NAGELLACK
  • LÖSÖGONFRANSAR (mhm, feta lix)
  • SMYCKEN (mhm, fjäääder och tiep halsband mhm)
  • LEKSAKER TILL GELLE (jag som ung mamma tycker det är viktigt att ta vara på the childhood så barnet inte blir deprimerad som tonåring.
  • HÅRFÄRG
  • STRUMPBYXOR (billigt och bra!!!!)
  • BHSSS (måste ju vara snygg för da boyfriend ;)))) eller nej, jk)
  • SAKER
  • BOK
  • SKIVOR
  • FILM
  • MAT (att äta där hallå eller)
Idag ska jag köpa skor. Mhm. LIFE'S GOOD VA.

Fortsätt å fortsätt å va rebell

Hallå lyssnar på Ebba med Gelle och hennes lillasyster. Mitt hår ser fett ut, MEN DET ÄR BARA BLÖTT. Busigt.
Inatt hade jag, Gelle, Jocke, Otto och Iceman fetfezt med champagneee och en jävla massa pepsi, typ 6 tvåliters. Mhm. 12 liter.

Vill leva på 80-talet och vara rebell och ha fina kläder och lyssna på Ebba och KSMB. Ge mig 80-talet. Hallå, jag kunde vart född 26 år tidigare. Hallå, bara komma där med sina jävla åsikter som är så satans jävla bra och rebelliska. Ge mig nu. Anarkiiii, vet ej. Ge mig nu, för i helvete jag blir gAAlen. Uttrycker mina 80-tals-känslor här.
Adjö

Du ska se att allting ordnar sig.

Idag begav jag mig till Göteborg med världen bästa gelle (hallå jaaAAAaAa) för att främst träffa Mathilda från Stockholm men även Clara. Det var trevligt och vi tog en vagn till Masthugget och chillade lite, chillade på Rockhouse och berättade viktiga saker om Götet tiep. Nej men, vi visade dom emotrappan, det är liksom obligatoriskt att gå förbi om man hälsar på i Göteborg.
Förresten, missar Timo på trädgårn idag för vi ska ha filmkväll med Iceman, Otto och Jocke. Jo, tack.
Adjö

Jag gick upp och försökte skriva någonting.

Beväpna dig med vingar och jag målar naglarna med Gelle och lyssnar på Thåström, Ebba och KSMB.
Det är sol och jag är satans glad mitt i allt.

Ert uppgång och fall

Jag var så tom och konstig förr.
Det är borta med vinden sen jag låste min dörr.
Här har jag allt jag behagar,
På TV ser jag barn med uppsvällda magar.
Jag vill se, jag vill se
ert uppgång och fall.
Jag ska skratta när det faller sönder
Inga tårar ska fukta mina torra kinder.
Inga svart kläder, inget flor.
Jag ska inte bära svart slips och svarta skor.
Jag vill se, jag vill se
Jag vill se, jag vill se
ert uppgång och fall.

Klockan 8

Hallå min dag har varit bra och jag har varit glad. Halvt pluggat sp hos Joakim, halvt tittat på tv med Joakim och hans bror, halvt lyssnat på Thåström i min soffa med Joakim och sedan klippt Gelles lugg och druckit te och pluggat so. Så jävla bra.
På fredag ska jag träffa Mathilda, mhm. Drar till Göteborg 12.17 med Gelle och skiter i sista lektionen, träffa Mathilda, hem och fixa och sedan baka och sedan ha sleepover med hos Gelle med Otto, Joakim och eventuellt Iceman. Hallå på lördag ska Gelles lillasyster ha "tjejkväll", ni är välkomna. Eller nej, det är ni inte. Jag ska baka cakepops till henne för det vill hon ha. Hallå, kommer ha en bra helg.

Jag kunde inte sova en blund i natt.

Thåström – Beväpna dig med vingar
Jag är döende och lycklig på samma gång.

Alla stenarna på gatan verkar hata mina steg.

Gelle följde med oss till BG, vi tog sedan bussen hem och lagade mat hos mig.
Jag är skolan och uuuupdatetänkte jag var bra till alla mina läsare.

Day 12 – What’s in your bag

Image and video hosting by TinyPic
I min käraste Det Är Så Jag Säger Det-kasse hittar man oftast en dator, en svart plånbok som jag köpte på Monki för cirka 100kr, i den massa kvitton, en kam, nycklar till mitt och Gelles skåp, min sminkväska som är halvful men sminket är nödvändigt.
Adjö

Celebrity skin

Nirvana och Kurt Cobain, creepers och fancy naglar (tryck på bilderna för källa.)
Sista bilden är för övrigt på Gelles naglar som var fina.
(GELLE)
(GELLE)

Men jag ska aldrig bli som er, jag har ett annat sätt att leva.

Men ingen här kommer ihåg vad jag säger.

Brinner upp i natten.

Snart är lovet slut och det har bestått av allt möjligt.
Förkylning, Göteborg, Åsa, Frillesås ():) och igår var vi hos Otto och tittade på en spansk skräckfilm som jag personligen tyckte var halvkass.

Vilken idioti.

Debatter mellan mig och Joakim i Gelles kök mitt i natten är det nya. Ja, vi ska alla bli politiker. Debatterar om sexism, könsroller och droger.
Idag, sova hos Otto med Gelle, Iceman och Jocke, elektronen dårå samt bli bättre i halsen och jag har en jävla hosta.
Lyssnar på Nationalteatern och får nostalgi. Nej tack. Nej tack. Jag vet inte om jag inbillar mig själv att jag mår bra, eller om jag faktiskt låtit mig själv må bra på riktigt nu. Jag tackar Gelle, Joakim och BG. Mest Gelle som alltid.
Nationalteatern – Livet är en fest
NU ska jag ta mig till Gelles dusch och duscha.

Det är nåt som händer när man ljuger.

Alla hjärtans dag är så överskattat att jag vet inte vad. Spenderade min med Gelle, sedan med Gelle och Nina i Ninas lägenhet i Åsa där vi målade hela kvällen och lyssnade på Nationalteatern och Nirvana. Jag och Gelle fastnade i Frillesås 22.23 och nästa buss skulle gå 04.31, kul. Kom dock hem.
Trots att alla hjärtans dag är överskattat, fick jag rosa rosor, för jag älskar rosa (ja, det gör jag) och te, för jag älskar te.
Igår kväll var jag och Joakim hos Gelle. Vi drack te och lyssnade på musik. Jag och Joakim hamnade i en diskussion om könsroller och sexism. Vi hade väl i grund och botten samma åsikter. Gelle var dj och tittade på när vi diskuterade och satte på dramatisk musik när jag slog av Joakims keps från hans huvud. Det ångrade jag dock efteråt, men det var kul.
Nu drar jag mig till Gelle igen, för att göra sallad. Senare ska vi träffa Malin tror jag och senare Joakim. ANtar jag.
Jag har mens. Kul för er att veta!
Puss

Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.

Jag har en fin kjol.
Idag har jag gått upp 8.10 för att bege mig till psykologen och nu ska jag snart ta mig till Gelle i snön för att dricka en kopp kaffe.
Målar i Åsa idag, mycket Åsa.
Och idag är det alla hjärtans dag, kopiera om du inte är singel. Va, nej, jag driver nu alltså. Alla hjärtans dag är överskattat och så är det bara ett säljsartrick.
Förlåt för dålig uppdatering förresten.
Puss

That's why the sun stop shining

Idag har jag varit i Götet med Gelle och träffat Frida, hennes syster och vilka det nu var. Väldigt trevligt. Jag och Gelle begav oss för att kolla creepers och köpa strumpbyxor samt hårfärg.
Ska snart åka till Åsa och ha pyjamasparty.
Adjö

Nationellt prov, redbull och facebook/stress.

Skrev om hur det är att vara ung i dagens samhälle under nationella provet i svenska idag samt delade på en redbull med Gelle, hon som nyss vart sjuk. Man hade tre timmar på sig men det gick betydligt mycket snabbare än så. Klar på cirkus 1 timma. Slutade innan klockans ens var 10 på morgonen. Gick hem med Gelle, drack en flaska vitt (där fick jag det sagt, dock alkoholfritt), bakade och blev fashåån. Senare träffade vi Joakim och Otto, samt tittade på Mia och Klara. Joakim drog sig.
Fick ett meddelande på facebook, känner mig...sedd och jag vet egentligen inte vad det handlade om. Ringde Gelle och herregud vad Kungsbacka är litet.
Min kväll var dålig till en början men attans nu mår jag bra.
Adjö

Jag ser domen i dina ögon.

Jag är upprörd.
Vad hände med att folk kämpade för ett rättvist och jämställt Sverige? Vad gör Moderaterna? Vad är det med deras arbetspolitik?
Att vara politiskt intresserad är fan krävande och man får ju inte mer gjort av att sitta och klaga.
Jag har aldrigt riktigt haft något större problem med att Moderaterna styr Sverige, jag har heller aldrig haft något större problem med partierna i riksdagen. Men när Sverigedemokraterna kom in i riksdagen ville jag dö (överdrivet, jag ville såklart inte dö). Men jag kan verkligen inte acceptera deras politik och jag kan heller inte acceptera att de ens finns i riksdagen. Hur kan det vara så många av Sveriges befolkning som röstar på Sverigedemokraterna?
Och vad är det med Moderaterna och den jävla skatten? Snart tycker de väl att Fredrik Reinfeldt ska sluta betala skatt överhuvudtaget. Kan inte alla bara betala lika mycket jävla skatt?
Tack och hej, rösta rött 2014.

Ändå samma sak

Jag har svenska osv osv osv. Mhhh

It's you, it's you, it's all for you.

En utav de första bilderna man hittar på mig på min dator. Cirkus ett år gammal, eller ja. Ett år och två månader. Mitt hår var blekt och inte alls slitet. Tider alltså, hårtider.
Idag känner jag mig både pepp och opepp. Pepp för att jag varit i familjen Jonassons nya lägenhet där tre utav de små bröderna delar rum och jag satt där och pratade med Joakim även fast hans bröder var där. Duktiga Josefin. Pepp igen för att jag och Gelle hade världens trevligaste tripp till coop tidigare. Pepp för att jag har både Gelle och Joakim och de båda betyder så mycket.
Opepp då för att jag inte känner mig rätt placerad. Det känns inte rätt, här. Jag känner mig felplacerad och jag vet inte om jag riktigt känner mig hemma här egentligen. Känner mig halvt vilsen just nu och jag har inget privatliv här.
Adjö adjö

[För min egen skull, jag är bra]

Nu stänger jag av min dator och ska ta en dusch och sen sova. För jag SKA upp halv 7 imorgon och jag SKA gå hemifrån 7.45 imorgon.
Tack och hej imorgon har jag nationella prov i svenska och på torsdag har jag det i tre timmar.

Det kommer aldrig nånsin vara perfekt.

Snook – Kommer ifrån
LET THE NOISE RUN TROUGH YOUR HEAD

Sticks and stones may break my bones.

Bild 1 är från i torsdags när jag hade Gelle och Frida här.
Bild 2 är från när jag åt frukost i lördags. Trevlig info.
Gelle har halsfluss och jag är halvträdd för att få det jag med då jag kan vara lite hypokondrisk. Eh. Jag tycker hon ska bli frisk snart, så krya på dig Gelle. Jag saknar henne. Jag är dock glad och känner mig nöjd, jag vet inte varför.
Mor min låter mig hoppa över slöjden imorgon och istället gå till skolan efteråt. Nej, den lektionen klarar jag inte utan Gelle.
På tisdag har jag nationella i svenska och jag är halvt nervös då jag ALDRIG kan hålla tiden. Men jag SKA upp i tid och komma till skolan i tid!
Adjö

That's what people do

Yeeeees sitter med Gelle i hennes rum och tittar på Sherlock, Joakim ärpå konsert och jag saknar honom. MH.
Adjöööö

En är krossad och en är din.

Jag är för trött och får nostalgi om och om igen. Det får mig att må illa och jag är så tacksam över att jag slipper en del saker.
Jag undrar om man ser det som att jag vunnit mest på det, jag har mina vänner, framför allt Gelle och Joakim.
Vad har dom? Varandra. Knappt, längre, vad jag har märkt. Jag är skadeglad och tycker om hämden, för jag är inte hon som ska ta hand om andra samtidigt som någon vill ta hand om mig. Som ett barn. Jag kan för en gång skull säga att jag finns, på riktigt. Min psykolog sa något om att jag antagligen aldrig (aldrig och aldrig, men förr) kände att jag faktiskt fanns, att andra inte såg mig på riktigt. Jag var där, men var jag verkligen där? Men jag finns och jag är stolt över att jag kommit så långt.
Jag älskar Gelle, hon är världens bästa vän som pratar om allt och vill lyssna på allt. Joakim är världens bästa "partner" som alltid lyssnar på vad jag har att säga, även fast jag ofta bara pratar på om ingenting, jag vill berätta om allt som händer. Han lyssnar och inte för att han måste, utan för att han vill. Han låter mig ta plats och vi är vi. Ni lyssnar på mig och ni ser mig. Jag är så otroligt tacksam.

Ty just nu idag så köpte jag en liten ros i en blomsteraffär.

[En ros röd som blod, så att du förstod att det är dig som jag håller kär.]
Lyssnar på världens bästa låt, kom och tänka på den igår och glömde av vad den hette.
Idag har jag på mig världens finaste spetsklänning som jag fått av Tim.
Joakim har en mobilladdare och han kan nu höra av sig till mig om det skulle vara något. Som igår, då han berättade för mig att det var kallt ute. Tack för informationen darling, det hade jag faktiskt ingen aning om.
Gelle är sjuk men jag är här ändå och ja, dricker pepsi OCH DET ÄR FREDAG ÄR ALLTID LIKA GLAD DÅ NU FÖR TIDEN FÖR DÅ ÄR ALLT SÅ JÄVLA KUL.
Arne Quick – Rosen

Stolt och hungrig.

Jag har idag träffat Iceman med Gelle och senare vandrat till stationen (samt frusit halvt ihjäl) för att träffa Frida. Vi vandrade omkring på kungsmässan och hittade smycken, fula som fina och ett par vita prasselbyxor till Gelle. Vi tog sedan bussen, för att slippa frysa ihjäl, hem till mig och hittade svenska serpentiner, sedan drack vi te. Gud vad kul för alla läsare att veta detta.
NU är jag stolt för jag har lämnat in mitt engelska arbete i tid och jag blev KLAR. Så stolt och nöjd, samt hungrig. Nu ska jag äta något och sedan sova.
Adjö

Even if you don't try.

Lösenordet borta och jag är inte i skolan. Friluftsdag liksom, aldrig varit med och i år behövde jag inte ens försöka övertala mamma.
Jag har en massa nya kläder. Gelle kommer hit snart och TITTAR.
Adjö

RSS 2.0