CRÄPÄRS

Besök min tumblr för att se hur mycket jag vill ha creepers. Jag börjar snart gråta. Annars är det bra. (:
http://skadekontroll.tumblr.com/
http://skadekontroll.tumblr.com/

If she was away

Är lagom snygg när jag dricker kaffe med MJÖLK. Ovanligt må jag säga, känner mig som en amatör (haha).
Har på mig min feta kofta från Monki idag. Ska dra mig till staden med Gelle och Joakim om en stund skulle jag tro och sedan hälsa på Bo-Göran lite sådär va. Ta en kopp te och chilla lite i sisådär 45 minuter för att sedan få ett kvitto för han vill tydligen ha betalt för att jag ska umgås med honom. Jävla tönt. Med andra ord, jag ska till psykologen. NU rökpaussss.
Adjö

Colour your eyes tonight.

Igår köpte jag en kofta på rean på Monki, sov hos Gelle, lyssnade på gamla fjortis låtar från 2009, dansade, gick runt med knivar inomhus då vi var säkra på att det var en mördare i huset och en bomb. Jag var sexig med mjukisbyxor samt kort tröja!
Idag har vi fikat i stan, träffat Otto och Joakim en stund, åkt till Åsa för att hälsa på Gelles mammas samt vår kompis Nina, druckit te och lyssnat på Adele. Frusit.
Adjö kära vänner. Jag vill ha vår.
LET THE NOISE RUN TROUGH YOUR HEAD En spellista som innehåller fyra låtar än sålänge.

Day 11 – Your siblings

Jag har en systerbror som heter Tim. Jag älskar Tim. Tim älskar mig och mina vänner ungefär mycket.

Like a feather you fall, but the wind is too hard.

Förra lördagen fikade jag och Gelle. Sedan åkte vi till Ikea med min mor och Tim. Senare spydde jag på Joakims golv. Förlåt Maria. (Hans mamma fick panik när hon hörde att jag åkt hem för jag var magsjuk.)
torsdags gjorde jag och Gelle rosa pannkakor med nutella. Det var trevligt.
Igår tittade jag och Joakim på dålig tv.

Om cirkus 1h och 40 minuter beger jag mig mot bussen som ska ta mig till Kungsbacka Station och sedan pendeln mot Götet för att möta upp Gellybelly.
Men just nu sitter jag oduschad i min soffa och lyssnar på Babyshambles och ska snart äta frukost.
Adjö bloggläsare världen över!

Fuck forever, if you don't mind.

Nu ska jag egentligen sova. Men hej, jag har fått en del nya läsare. Det var väl trevligt må jag säga.
Babyshambles – Fuck Forever
Rebecca & Fiona – Bullets
Rebecca & Fiona – Jane Doe
(Ansiktet – Äckligt)
Yes, det är så det ligger till. Idag har jag varit glad, igen. Livet leker. Eller något.
Hejdå gamla och nya läsare världen över (ja, jag har över 500 läsare. Hahha..)

Hurts like bullets between these walls.

Livet leker och jag har ätit rosa pannkakor med Gellybelly.

Du och jag under täcket baby! (jag var tvungen lovar.)

Jag är satans söt här inatt va. (Jag vet att jag alltid har på mig den här tröjan när jag tar bilder osv, men ni anar inte hur jävla bekväm den är. JAG VILL BO I DEN. Dock Gelles tröja.)
Jag är så sjukt glad. Jag har ingen aning om varför, jag har haft en sån bra dag. Samtidigt dåligt, men allt är relativt typ. Jag har kort hår på mig och ja, mitt hår är olika långt. Skyll på Gellybelly!
Jag gäspar på sista bilden. Därför är jag extra söt på just den! Nu ska jag ääääntligen sova.
Puss alla bloggläsare världen över!

Bullets

Dansar till Rebecca & Fiona med Gellybelly. Hare gött och ska snart till Stefan för han fyller 16. Bögigt jag vet...

What clowns are we.

Igår kväll gick jag till Joakim, helt fridfullt. Vi tittade på film och pratade som två helt friska och normala människor. Senare vid 12 somnade jag lite halvt, Joakim trodde att jag hade feber och jag mådde illa. Cirkus 30m minuter senare väcker han mig och jag reser mig upp och säger att jag mår illa och måste spy. Han var helt lugn och sa att vi skulle gå och spy på golvet, sen spydde jag. Mycket. Sen spydde jag mer. Sen ringde jag min mamma och kände att det var dags att åka hem för jag ville inte smitta ner hela hans familj.
Kortfattat: JAG ÄR MAGSJUK OCH FY ATTAN VAD DET KÄNNS HEMSKT. Jag har dock slutat att spy och nu har jag bara feber.
Adjö kära vänner

Soul meets body

Image and video hosting by TinyPic
Pimpat min tändare med Gelle. Väntar på Joakim. Mår halv kasst. Måste äta.
Adjööö

Day 10 – What you wore today

QPWFM8 on Make A Gif, Animated Gifs
Vackert vackert.
Idag har jag fikat med Gelle. Sedan drack vi vin och tittade på Jag Saknar Dig. Gelle är grym och jag har saknat henne som katta (?).
Puss

Röker fyra cigaretter i rad (inget gör mig glad).


Såhär munter kan jag vara hos Gelle. Livet leker och det är fredag. Joakim är den finaste någonsin och Gelle är världens bästa.
Adjö
Update: Alkoholfritt vin. Inget annat.

Såhär kan det inte va, såhär kan det inte va.

Bjuder på cigg igen, men nu som fienden. Säger att allt är bra, hur fan kan du spela glad?
Pratar med Gelle. Jag är så satans jävla glad och jag sitter och skrattar för mig själv. Jag är glad. Känner mig så glad. Jag vet inte ens varför, det är så jävla bra. Åh, jag är glad och lyssna på veronica maggio. Imorgon ska jag försöka gå till skolan och då får jag träffa Joakim. Jag är satans fittglad.
Jag vet inte om det är jag eller hypokondrikern i mig som säger att jag är magsjuk. Jag har inte spytt, jag mår inte illa och jag är inte speciellt trött.
Och jag kom på att jag aldrig någonsin igen ska klaga på att folk inte städar sina kök, för det gör vi inte hos mig heller (eller jo, men det var ett tag sen nu).

Jag vill bara dansa

Image and video hosting by TinyPic
Cha, saknar Joakim. Antar att alla bryr sig. Jag är hungrig men dont know what to eat lix.
jag har varit på promenad med Gelle och Zigge, det var trevligt!
Adjö

Would you believe me if I sad that I adore you?

IPnQFm on Make A Gif, Animated Gifs
Är så rolig och tittar på tv. Fryser. Joakim kom hit och jag fick honom att se på Tjenare Kungen med mig. Jag vill inte bli sjuk. Jag saknar Gelle.

Day 09 – Your beliefs

Jag tror inte alls.

Jag hörde verklighetens brus.

Här ger jag er kassa bilder som jag vill slänga i sjsdhfitthåletjhjshjsjsdh (hemligt meddelande).
Jag är trött på mig själv, saknar Joakim och Gelle. Joakim är så BÄST OKEJ OCH GELLE HON ÄR DEN BÄSTA VÄNNEN NÅGONSIN OCH JOAKIM ÄR DEN FINASTE PÖJKEN NÅGONSIN OCH GELLE ÄR EN KORV FÖR HON ÄR SÅ SJUTK BÄST VA OCH SÖT.

Jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals.

Jag är trött, panikslagen (emellanåt) och hatisk. Att det kan bli så jävla orättvist. Men jag antar att det är okej när man är cp, omogen och efterbliven och inte har någon respekt alls.
Fick mental breakdown inatt, slog huvudet i golvet eller väggen (kommer inte ihåg vad) ett X-antal gånger och ja, mamma blev rädd och försökte förgäves få tag på min pappa. Trött som fan gick jag och la mig och vaknade alldeles för trött och alldeles för tidigt. Tack för att ni vill lyssna på mina problem. Imorgon börar jag 10.
Adjö

Day 08 – A moment

Eh, jag såg Henrik Berggren live på popaganda en gång. Det.var.oslagbart.

Framför tv:n, slickar såren.

Idag har jag varit hos Frida i Onsala med Gelle. Vi drack te och pratade liv (?).

Kaos är ett bra ord. Imorgon ska jag till psykologen igen och (jag vill inte, jag vill inte. Det blir bättre). Jag ska göra det för min egen skull, men gör det nog mest för deras. Eller kanske för min egen men intalar mig själv att det är för deras. Jag vet inte vilket, jag vet bara att jag måste tro på att det blir bättre. Saknar Joakim och jag saknar Gelle.
Adjö

Day 07 – Your best friend


Inte ens när du skrek fick du prata klart.

Jag klippte min lugg när Gelle kom hit. Sen blev vi pandor och nu sitter vi här med panda, rosetter och annat kul. Hängde lite i badkaret.

Day 06 – Your day

Min dag. Jag vaknade runt 11 bredvid Joakim, jag hade sovit dåligt men var pigg. Gick upp och kissade och väckte sedan den där pöjken Joakim som låg i min säng, skam. Vi gick upp vid 1 och åt, jag snackade halvt med Gelle på sms och sedan kom Iceman till moi och mer har inte hänt. Joakim och Iceman har åkt och jag sitter ensam i min mors soffa och lyssnar på Den svenska tystnaden. Ska äta pizza nu. Snart träffar jag Gelle, inte mer än så.
Oui, i måndags snöade det.

Day 05 – Your definition of love (du sa att du ville dö)

Kärlek är kärlek. Det är det enda jag kan säga egentligen. Jag tror inte riktigt på evig kärlek heller, man klarar sig lika bra utan som med i alla fall. (Tryck på bild för källa)

Ett sätt att se på saker.

Jag är hos....tro det eller ej.... GELLE och vi lyssnar på Skansros. Yesss. Ville mest säga hej till alla mina unika besökare jag har varje dag.
Pusssss

ALDRIG SKA JAG SLUTA ÄLSKA DIG (HAHAHHAHAHHA)


Day 04 – What you ate today

Runt 09.10 åt jag frukost som bestod av en skål med fancy yoghurt, en vitamintablett, två (grymt jävla äckliga) smörgåsrån med smör och ost på, samt en kopp kaffe.
Runt jag vet inte när, kanske 12, åt jag "lunch", en väldigt näringsrik lunch med pasta (endast) och ett glas vatten.
Väl hemma från skolan (hos gelle) drack jag en kopp rött te, åt en rostad macka med smör och ost samt vitlöksbröd som Gelle gjort åt oss. Sedan ett glad mjölk och nu åter två mackor med smör och ost.
Jag vill säga att jag brukar variera mina mål, men inte direkt. Äter när jag är hungrig och äter det jag är sugen på. Förresten, jag åt två soya filéer med ketchup också.

Du tar mig långt, långt bort härifrån.

Bara för att jag kan.

Day 03 – Your parents

Mina föräldrar vill jag inte prata om, nästan.
Som sagt, min mamma har haft cancer tar en himla massa mediciner och hon blir lätt påverkad och vill läka mig. Mer än så går inte att säga just nu. Jo, bara att hon är optimist och det är jobbigt ibland.
Min pappa är min mammas motsats, typ, han håller världens koll på mig, vet inte hur jag mår, älskar allt som har med cykel och katter att göra och jag vet att jag är hans allt. Det stressar mig.

Du sa att du ville dö.

Allmänt söt med en tröja jag fick av Iceman.
Idag har jag varit hos psykologen, hos Gelle, det har snöat, jag har åkt till Iceman och ja.

Day 02 – Your first love

Joakim. Det är det enda jag kan säga. Han är min första riktigt kärlek.

Day 01 – Introduce yourself

Jag är en mänsklig varelse utan kön för det är bara dumt som är 15 år. Jag heter Josefin, eller Yousef, eller älskling, eller Jossan eller bara fitta (tack Gelle).
Jag har världens finaste pojkvän (eller flickvän, ingen vet) som heter Joakim, eller Jocke, eller Jukke, eller Jockebabe, eller älskling. Han är nästan exakt två månader yngre än mig. Han är något utav det finaste jag vet och jag är så allvarlig när jag säger att jag inte skulle klara något utan honom.
Jag har en vän som heter Angelica, eller Gelle, eller Gellekaka, eller Gellebi eller något annat i Gelle-stil. Hon är nästan exakt en och en halv månad äldre än mig och är det absolut bästa i mitt liv. För hon gör alla mina dagar även fast vi inte skulle ses.
Jag är förvirrad och älskar att vara runt folk, men bara folk jag känner riktigt mycket. När jag är ensam är jag så patetisk och gråter, jag klarar inte av att vara ensam. Har vant mig vid mina vänner.
Kortfattat umgås jag ALLTID med Gelle eller Joakim, någon utav dom. Jag har inga större intressen (sånt är dumt). Jag gör nästan aldrig vad folk ber mig att göra, jag har svårt att koncentera mig på saker jag inte tycker om jag är tidsoptimist (annars pessimist eller realist) och kommer alltid för sent. Så man ska inte lita på mig om tider.
Min mor har haft cancer och jag är uppochnerochutochin och älskar Joakim som en häst och älskar Gelle som en gris. Om ett par timmar ska jag till en psykolog för 37382 gången och kanske få hjälp med mig själv (haha).
Juste, jag gillar svart ögonskugga, glitter och mörka och markerade ögonbryn.

CHA

HALLÅ

Men du är så vacker när du ler i telefon,

jag vill bara skrika att jag älskar dig och jag vill härifrån.
Igår flyttade jag och Gelle. Ja, vi flyttade inte, men vi hjälpte till. Gårdagen började bra och slutade sämre (dåligt). Adjö

Förord till livet.

[Och alla stenarna på gatan verkar hata mina steg, tänk om man vore långt långt borta, långt långt borta]
Månen den lyser å stjärnorna dom glittrar så, när jag går nerför trottoaren.

Jag går in i den ändlösa glädjen ikväll.

Lyssnar på KSMB och chillar på dillen i mitt badrum. Chaaa. Jag sa till Iceman att jag blivit hora och han fick en liten hjärtattack och då sa jag att jag var gravid och han ringde mig och var orolig. TOO FANYYY.
DOM E BORTA, DOM E BORTA!!!
Nu drar jag mig till Gelle för att sedan gå och hjälpa till med att flytta. TAR MED MIG KAMERAN FÖR ATT JAG SKA HA NÅGON ATT FOTA. Kika in senare så kanske ni får se en outfitbild (JK tar inga skit outfitbilder sådär, bara ibland, men skit i att kika in senare bara för det. FUCK THE SYSTEM LIX.)
JAG HAR SÖKT HELA VECKAN UT OCH NU ÄR VECKAN NÄSTAN SLUT OCH JAG HAR HITTAT ALLA SVAREN.

Vi borde skratta åt allt igen.

(Varförintebarakunnavaraglad? Jag är trött. Nej, jag är inte trött, det är bara ett bra sätt att uttrycka sig på.
Jag är van vid att alltid ha någon runt, Joakim sov hos mig inatt, samma sak i söndags, i lördags sov jag hos Gelle, i fredags sov Gelle här, i torsdags sov Gelle här, i onsdags sov jag hos Joakim, i måndags sov jag hos Otto, i söndags sov jag hos Gelle. Alltid denna jävla närheten. Saknar er, saknar dom, saknar er, saknar dom. [Den här natten kommer döda mig, om jag inte får va med dig].)
Uppdate: Lyssnar på Kanye West och skrattar. Pratar med Gelle och Iceman.

I'm on the edge with you

Mitt liv alltså, har köpt nytt puder och fikat med mor. Sitter i ett kök hos Gelle och dricker kaffe, lyssnar på Gaga. Måste kissa och är trött. Åt scones igår kväll och till frukost, min kära mor är bäst och gör scones.
Ja, 3 januari och det känns som höst. Snart dör vi (eller nja inte alls) och jag vet inte.

RSS 2.0